º augusti i helvetet

idag har jag träffa en vän, fikat, druckit chai latte, sprungit på stan, varit på secondhand. fyndade den gröna jackan på bilden för 20 spänn.



º alla hjältar sänker huvudet nån gång

fick hem mina älsklingar idag, så sjukt sköna att gå i. Köpte ett till par fast hel svarta. så nu är hösten/vintern räddad. Fattas bara att hitta en höst jacka nu också! puss





º sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort

Idag har jag köpt 3 nya stickade oversize tröjor. Kunde inte riktigt välja en av dom. Jag har även städat ut sommar garderoben och hängt in höstplagg istället. För tillfället har jag klippt mig och har väldigt kort hår, har även beslut ångest om jag ska klippa lugg eller inte! Måste börja träna igen så att man kan gå ner lite i vikt. hehe. puss

 
 
 

º du skriver ord som mord i handen

hittade massa bra böcker jag glömt bort att jag hade. Så nu har jag lite att läsa, speciellt nu när det snart är höst! Om några dagar är det september, inte alls långt kvar till jul heller. dagarna går väldigt fort.   
 
 
 
 
 

º be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde







<3

º dom är uppe på taken, alla är högt över staden

Ibland undrar jag om jag bor i världens tråkigaste stad. Många ser likadana ut, man ska inte sticka ut för mycket och anpassa sig efter andra. Fast nä. Vill bo i en storstad, med massa människor och inte i en håla där alla känner alla.

º hon går som en studsande boll

kollar på torka aldrig tårar utan handskar, så himla bra. snart är äntligen sommaren slut och hösten kommer, som jag längtar. har plockat fram systemkameran så jag kan ta massa fina höstkort. och när jag får pengar måste jag införskaffa mig en jacka & ett par boots.



º hälften av dom som älskar exploderar








º men hon märkte inget

man måste genom skam
man måste genom drömmar
man måste dö några gånger
innan man kan leva.